SNABB OMSTÄLLNING - MINIMALT MED SPILL

Fördelar med laserskärning

Laserskärning används med fördel till produktion av detaljer med oregelbundna konturer och hål. Laserskärning av plåt är kostnadseffektivt vid tillverkning av styck produkter, mindre serier och framtagning av prototyper. Även serietillverkning är effektivt då spill och efterarbete minimeras.

Effektivt utnyttjande av material

En laserstråle skär oerhört tunna snitt med extrem precision. Laserskärning ger dig en produkt av mycket hög kvalitet, rena snitt med lite efterarbete. En dator i kombination med vår erfarenhet räknar ut maximalt antal bitar av varje plåt för ett så effektivt utnyttjande av materialet som möjligt. 

Vi erbjuder dig även fördelen att lägga samman flera produkter eller dela med andra kunder vid skärning. Detta för att dela på startkostnad och effektivt nyttja ditt material. Vi vill erbjuda dig en så kostnadseffektiv produktion som möjligt samtidigt som vi värnar om vår miljö.

Produktion fakta:

Kolstål0,5 - 20 mm
Max plåtstorlek1.500 x 3.000 mm
Tolerans0,2 mm

Filformat (dxf, dwg, sat, stp, step, eps, pdf m.fl.) Vi klarar de flesta format för import av ritningsdetaljer till våra laserskärare.

Snabb omställning

Vi erbjuder dig två lasermaskiner med stor kapacitet och hög kvalitet. Alla jobb läggs upp i en produktionsdator där vi effektiviserar upplägg och uppdrag. Då hela produktionsledet är datoriserat kan vi hålla en god flexibilitet genom att lägga samman skäruppdrag från flera kunder genom att dela plåt. 

Vi har även möjlighet att fördela arbetet i två separata maskiner. Det innebär att vi kan lägga längre produktionsserier utan avbrott i en av maskinerna, samtidigt kan vi snabbt hjälpa dig med ett prototyparbete i den andra maskinen. 

Vi använder traverssystem med magnetlyftar och kan fylla på skärbord samtidigt som jobb pågår i båda maskinerna. Det ger oss snabba omställningstider, byte av material och möjligheten att ge dig snabba leveranser.

Bockning av plåt

Utöver laserskärning kan vi erbjuda bockning av plåt och mindre svetsarbeten. Vi besitter kunskap och erfarenhet av plåtarbete då vi varit verksamma inom branschen i snart 30 år. Vill du veta mer om hur vi löser dina önskemål, kontakta oss!

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så berättar vi.

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Laser Cut Sverige AB

Telefon: 0220-273 000

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap