Bockning av plåt

Vi vill kunna erbjuda dig en komplett tjänst med oss som enda leverantör. Därför har vi kompetensen för att såväl skära som bearbeta din önskade plåtprodukt. Vår erfarenhet av att bocka plåt sträcker sig över 30 år – så du kan känna dig trygg med vårt kunnande och vår förmåga att leverera ett riktigt bra slutresultat.

Lång erfarenhet – hög kvalitet

Bockning av plåt gör det möjligt att forma unika produkter med stark tålighet. Men för att gång på gång kunna åstadkomma riktigt bra resultat så är det nödvändigt att känna till metallers olika strukturer och egenskaper. Genom många år av stora som små uppdrag har vi lärt oss vad som funkar och blir till din belåtenhet.

Kostnadseffektiv metod

Att bocka plåt kan många gånger vara ett kostnadseffektivt sätt att producera en plåtdetalj som annars skulle behöva svetsas ihop. Hör av dig till oss om du är osäker på vilka kostnadsfördelar du skulle kunna dra nytta av vid produktion av din plåtprodukt.

Automatiserat hantverk

Plåtbockning, eller kantpressning som det också heter, görs oftast i automatiserade kantpressar som programmeras av oss innan produktion. Men det händer även att vi bockar manuellt. Vi anpassar vårt arbetssätt utifrån det du vill att vi åstadkommer, och ger dig gärna råd för att uppnå bästa tänkbara slutresultat.

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så berättar vi.

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Laser Cut Sverige AB

Telefon: 0220-273 000

Epost: info@lcab.nu

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap