Högkvalitativ plåtbearbetning i Stockholm, Västerås, Köping och Örebro

Behöver du hjälp med plåtbearbetning? Då kan vi stå till tjänst! Hos oss finns den rätta kunskapen och breda kompetensen för att kunna erbjuda högkvalitativa lösningar utifrån era specifika behov och önskemål.  

Bockning är en effektiv metod som används för att skapa och forma plåt till unika produkter genom kraft och värme. Det är en mycket precis och pålitlig teknik som gör det möjligt att ta fram allt från enkla till mer komplexa komponenter. Det är också en teknik som kräver rätt kunskap och kompetens för ett professionellt och hållbart resultat. Plåten måste värmas upp till rätt temperatur för att kunna böjas utan att skadas eller spräcka.  

I många fall kan plåtbockning användas för att reparera och förlänga livslängden på föremål som annars skulle behöva bytas ut, vilket leder till minimalt avfall och spill. Genom att återanvända materialet ser vi till att minimera material- och energiförbrukningen och på så sätt spara på naturens resurser.

Plåtbearbetning är alltså en långsiktigt hållbar teknik eftersom det möjliggör framtagande av plåtprodukter med hög kvalitet och lång livslängd. Det är den ultimata lösningen när du letar efter en kvalitativ och pålitlig metod för att skapa unika och kostnadseffektiva produkter i plåt.  

Vi erbjuder professionell plåtbearbetning i Stockholm, Västerås, Köping och Örebro med omnejd. Ta kontakt med oss när du är i behov av precisa och detaljerade föremål i plåt. Vi finns här för att diskutera dina projekt – med vår expertis och gedigna erfarenhet ser vi till att ta fram en produkt som stämmer överens med dina krav och förväntningar.

Vi vill kunna erbjuda dig en komplett tjänst med oss som enda leverantör. Därför har vi kompetensen för att såväl skära som bearbeta din önskade plåtprodukt. Vår erfarenhet av att bocka plåt sträcker sig över 30 år – så du kan känna dig trygg med vårt kunnande och vår förmåga att leverera ett riktigt bra slutresultat.

Lång erfarenhet – hög kvalitet

Bockning av plåt gör det möjligt att forma unika produkter med stark tålighet. Men för att gång på gång kunna åstadkomma riktigt bra resultat så är det nödvändigt att känna till metallers olika strukturer och egenskaper. Genom många år av stora som små uppdrag har vi lärt oss vad som funkar och blir till din belåtenhet.

Kostnadseffektiv metod

Att bocka plåt kan många gånger vara ett kostnadseffektivt sätt att producera en plåtdetalj som annars skulle behöva svetsas ihop. Hör av dig till oss om du är osäker på vilka kostnadsfördelar du skulle kunna dra nytta av vid produktion av din plåtprodukt.

Automatiserat hantverk

Plåtbockning, eller kantpressning som det också heter, görs oftast i automatiserade kantpressar som programmeras av oss innan produktion. Men det händer även att vi bockar manuellt. Vi anpassar vårt arbetssätt utifrån det du vill att vi åstadkommer, och ger dig gärna råd för att uppnå bästa tänkbara slutresultat.

plåtbearbetning i Örebro med omnejd

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så berättar vi.

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Laser Cut Sverige AB

Epost: info@lcab.nu

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap