Varukorgen är tom

SNABB OMSTÄLLNING - MINIMALT MED SPILL

Fördelar med laserskärning

Laserskärning används med fördel till produktion av detaljer med oregelbundna konturer och hål. Laserskärning av plåt är kostnadseffektivt vid tillverkning av styck produkter, mindre serier och framtagning av prototyper. Även serietillverkning är effektivt då spill och efterarbete minimeras.

Effektivt utnyttjande av material

En laserstråle skär oerhört tunna snitt med extrem precision. Laserskärning ger dig en produkt av mycket hög kvalitet, rena snitt med lite efterarbete. En dator i kombination med vår erfarenhet räknar ut maximalt antal bitar av varje plåt för ett så effektivt utnyttjande av materialet som möjligt. 

Vi erbjuder dig även fördelen att lägga samman flera produkter eller dela med andra kunder vid skärning. Detta för att dela på startkostnad och effektivt nyttja ditt material. Vi vill erbjuda dig en så kostnadseffektiv produktion som möjligt samtidigt som vi värnar om vår miljö.

Produktion fakta:

Kolstål1 - 20 mm i kvalitet 355 - 700
Max plåtstorlek1.500 x 3.000 mm
Tolerans0,2 mm

Filformat (dxf, dwg, sat, stp, step, eps, pdf m.fl.) Vi klarar de flesta format för import av ritningsdetaljer till våra laserskärare.

Snabb omställning

Vi erbjuder dig en lasermaskin med stor kapacitet och hög kvalitet. Alla jobb läggs upp i en produktionsdator där vi effektiviserar upplägg och uppdrag. Då hela produktionsledet är datoriserat kan vi hålla en god flexibilitet genom att lägga samman skäruppdrag från flera kunder genom att dela plåt.

Vi använder traverssystem med magnetlyft och kan fylla på skärbord samtidigt som jobb pågår i maskinen. Det ger oss snabba omställningstider, byte av material och möjligheten att ge dig snabba leveranser.

Bockning av plåt

Utöver laserskärning kan vi erbjuda bockning av plåt och mindre svetsarbeten. Vi besitter kunskap och erfarenhet av plåtarbete då vi varit verksamma inom branschen i snart 30 år. Vill du veta mer om hur vi löser dina önskemål, kontakta oss!

Ritning och Konstruktion

Vi använder oss av SolidWorks för framtagning av detaljer och ritningar till laserskärning och plåtberedning för bockning. Även andra projekt t.ex. ritningar till motordelar, 3d-modeller till insugsrör och svetsbord löser vi.

Har du en idé så hjälper vi gärna att ta fram den från en skiss till 3d-modell, ritning och till färdig produkt. Vi kan även hjälpa till med ytbehandling som varmförzinkning och pulverlackering via våra leverantörer.

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så berättar vi.

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Laser Cut Sverige AB

Telefon: 0220-273 000

Epost: info@lcab.nu

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap