SNABB OMSTÄLLNING - MINIMALT MED SPILL

Plåtskärning med laser

Effektiv laserskärning i plåt i Stockholm, Västerås, Köping och Örebro

Behöver du hjälp med laserskärning i plåt? Då har du hittat rätt! Vi på LCAB är experter på laserskärning och erbjuder snabba, kostnadseffektiva och kundanpassade lösningar för dig i Stockholm, Västerås, Köping och Örebro med omnejd.  

Laserskärning är en av de mest effektiva och precisa metoderna för att skära och bearbeta plåt. Med hjälp av en högintensiv laserstråle kan vi skära plåt med hög precision och precis så som ni önskar. Med lång erfarenhet av laserskärning har vi den rätta kompetensen för att möta era unika behov och uppfylla era högt ställda krav på produkten.   

Laserskärning är en mycket flexibel metod som gör det möjligt för oss att ta fram komplexa mönster och former, vilket gör det idealiskt för prototyptillverkning och framtagning av styckprodukter. Vi erbjuder effektiv laserskärning i plåt utifrån era specifika önskemål. 

En av de stora fördelarna med laserskärning är dess höga precision som gör att vi kan skapa komponenter och detaljer med högsta kvalitet. Det är också en snabb och effektiv metod som innebär att vi kan skära plåt på bara ett par minuter. Detta gör laserskärning till ett utmärkt val för produktioner där man behöver skära många plåtdelar på kort tid. Sammantaget är laserskärning en mycket flexibel, snabb och säker metod för att skära och bearbeta plåt.  

Vill du veta mer om laserskärning i plåt och vad vi kan göra för dig? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer. Vi är öppensinnade och lyhörda för era önskemål - tillsammans kommer vi fram till den ultimata och mest prisvärda lösningen för era behov.

Vill du veta mer om att laserskära? Kanon, då har du kommit rätt. Laserskärning används med fördel till produktion av detaljer med oregelbundna konturer och hål. Plåtskärning är en kostnadseffektiv tillverkningsmetod av styckprodukter, mindre serier och vid framtagning av prototyper. Det gäller även vid serietillverkning, eftersom spill och efterarbete minimeras.

Effektivt utnyttjande av material

En laserstråle skär oerhört tunna snitt med extrem precision. Laserskärning ger dig en produkt av mycket hög kvalitet, rena snitt med lite efterarbete. En dator i kombination med vår erfarenhet räknar ut maximalt antal bitar av varje plåt för ett så effektivt utnyttjande av materialet som möjligt. 

Vi erbjuder dig även fördelen att lägga samman flera produkter eller dela med andra kunder vid skärning. Detta för att dela på startkostnad och effektivt nyttja ditt material. Vi vill erbjuda dig en så kostnadseffektiv produktion som möjligt samtidigt som vi värnar om vår miljö.

Produktion fakta:

Kolstål1 - 20 mm i kvalitet 355 - 700
Max plåtstorlek1.500 x 3.000 mm
Tolerans0,2 mm

Filformat (dxf, dwg, sat, stp, step, eps, pdf m.fl.) Vi klarar de flesta format för import av ritningsdetaljer till våra laserskärare.

Snabb omställning

Vi erbjuder dig en lasermaskin med stor kapacitet och hög kvalitet. Alla jobb läggs upp i en produktionsdator där vi effektiviserar upplägg och uppdrag. Då hela produktionsledet är datoriserat kan vi hålla en god flexibilitet genom att lägga samman skäruppdrag från flera kunder genom att dela plåt.

Vi använder traverssystem med magnetlyft och kan fylla på skärbord samtidigt som jobb pågår i maskinen. Det ger oss snabba omställningstider, byte av material och möjligheten att ge dig snabba leveranser.

laserskärning i Örebro med omnejd

Ritning och Konstruktion

Vi använder oss av SolidWorks för framtagning av detaljer och ritningar till plåtskärning. Även andra projekt som exempelvis ritningar till motordelar, 3D-modeller till insugsrör och svetsbord löser vi.

Har du en idé så hjälper vi gärna att ta fram den från en skiss till 3D-modell, ritning och till färdig produkt. Vi kan även hjälpa till med ytbehandling som varmförzinkning och pulverlackering via våra leverantörer.

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så berättar vi.

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Laser Cut Sverige AB

Epost: info@lcab.nu

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap