PRECIS FRAMTAGNING - SNABB OMSTÄLLNING

Prototyper i plåt

Genom att skapa en prototyp får du en tydlig bild av din idé. Det ger dig svar på om produkten uppfyller dina krav på utseende och funktion, och du ges möjligheten att göra precisa ändringar på kort tid. Vi tillverkar prototyper i plåt och har alla resurser som behövs för att tillgodose dina önske- och ändamål.

Precisa konstruktioner i CAD-programmet

Vi tar fram alla prototyper i plåt i CAD-programmet Solid Works. Det tillåter oss att rita och tillverka alla tänkbara konstruktioner, bara fantasin (och delvis materialet) sätter gränser. Behöver du skyltar eller moduler av någon form? Då tar vi fram det. Tänker du dig en konstruktion av hopsvetsade plåtbitar och rör? Då fixar vi det.

Rådgivning och snabb omställning

Ibland kan det vara svårt att på förhand veta hur konstruktionen ska se ut för att uppfylla kraven på funktion. Vi är gärna med i ett tidigt skede för att ge råd inför framtagning av skissen.

Visar det sig senare att något i konstruktionen av prototypen måste korrigeras så är vi snabba med omställningen. Våra maskiner är datorstyrda och därmed fantastiskt flexibla att arbeta med.

Tydlig produktionskedja

När du kontaktar oss så går vi igenom produktionskedjan och förhör oss om dina behov och önskemål. Vi tycker att det är viktigt att du får en tydlig inblick i hur vi arbetar och vad var enskilt steg innebär. Och lika viktigt är det att vi vet vad du söker och vilket ändamålet är.

Vi tar fram dina prototyper tillsammans med dig för bästa möjliga kvalitet och slutresultat.

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så berättar vi.

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Laser Cut Sverige AB

Epost: info@lcab.nu

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap