Effektivt utnyttjande av material

En laserstråle skär oerhört tunna snitt med extrem precision. Laserskärning ger dig en produkt av mycket hög kvalitet, rena snitt med lite efterarbete. En dator i kombination med vår erfarenhet räknar ut maximalt antal bitar av varje plåt för ett så effektivt utnyttjande av materialet som möjligt. 

Vi erbjuder dig även fördelen att lägga samman flera produkter eller dela med andra kunder vid skärning. Detta för att dela på startkostnad och effektivt nyttja ditt material. Vi vill erbjuda dig en så kostnadseffektiv produktion som möjligt samtidigt som vi värnar om vår miljö.

Produktion fakta:

Kolstål1 - 20 mm i kvalitet 355 - 700
Max plåtstorlek1.500 x 3.000 mm
Tolerans0,2 mm

Filformat (dxf, dwg, sat, stp, step, eps, pdf m.fl.) Vi klarar de flesta format för import av ritningsdetaljer till våra laserskärare.

Snabb omställning

Vi erbjuder dig en lasermaskin med stor kapacitet och hög kvalitet. Alla jobb läggs upp i en produktionsdator där vi effektiviserar upplägg och uppdrag. Då hela produktionsledet är datoriserat kan vi hålla en god flexibilitet genom att lägga samman skäruppdrag från flera kunder genom att dela plåt.

Vi använder traverssystem med magnetlyft och kan fylla på skärbord samtidigt som jobb pågår i maskinen. Det ger oss snabba omställningstider, byte av material och möjligheten att ge dig snabba leveranser.

Bockning av plåt

Utöver laserskärning kan vi erbjuda bockning av plåt och mindre svetsarbeten. Vi besitter kunskap och erfarenhet av plåtarbete då vi varit verksamma inom branschen i snart 30 år. Vill du veta mer om hur vi löser dina önskemål, kontakta oss!

Laser Cut Sverige AB

Epost: info@lcab.nu

© Laser Cut Sverige AB   |   » Om cookies  |  » Sitemap